10/15/2008

teater!

Alustagem tõelisest draamast. Kui Londonisse elama kolisin ütlesid londonlased mulle, et elukoha lähedal peaks olema vähemalt üks normaalne pood, üks kohvik või restoran ning loomulikult kohalik pubi. Brockleys on üsna mitu poodi, kena hommikusöögikohvik Toad's mouth täiesti geniaalse aiaga, suurepärane tai restoran ja muudki veel. Kuid kohalikku kõrtsi polnud. Rongijaama lähedal, meie majast umbes seitse minutit on küll pubi Brockley Barge, aga Peps arvas, et see on rohkem selline kahtlaste inimeste koht ja sinna pole me sattunud.

Täna õhtul otsustasime teatrisse minna ja tuli välja, et meie lokaalne Brockley Jack Theatre, üks populaarsemaid teatreid lõuna-Londonis väidetavalt, mängib just täna esimest korda Richard IIIndat. Tuli välja, et mainitud teater on meist umbes kümne minuti jalutuskäigu kaugusel. Lähed sisse, ja sind ootab suur ja avar KÕRTS. Pileteid ostes seletab piletionu, et nüüd marss pubisse, kuue minuti pärast helsitame kella ja siis tuleb saali minna, joogid võib kaasa võtta.

Igatahes olem ma leidnud oma õdusa local'i, mis annab siidrit ja süüa ja kus on kõigele lisaks ka geniaalne taga-aed. Teater ise oli hästi väike ja minimaalne ja lahe ning arvatavasti olid pooled näitlejad Goldsmithsi draama-tudengid. Täiesti lahe elamus, kuigi punased ja valged roosid seostuvad mul rohkem Kalle Blomkvisti kui mingite inglise kuningakodadega.

Igatahes, kui külla tulete, viin teid oma kodukõrtsi ja -teatrisse!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Taname huvitavat teavet

4:21 am  

Post a Comment

<< Home